• Mocasini tricotați gri cu talpă moale din piele CeLaVi - ideali pentru primii pași

Mocasini tricotați gri cu talpă moale din piele CeLaVi - ideali pentru primii pași

  • Marcă: CeLaVi
  • Codul produsului: 1501-146 Stone Grey
  • Disponibilitate: În stoc
  • 64.00RON
  • 36.00RON


Opțiuni disponibile


  

Talpa mocasinilor CeLaVi este fabricată din piele moale, în timp ce partea superioară este o țesătură tricotată. La mărimile mai mici (până la 22/23), o bandă elastică deasupra gleznei menține mocasinii pe picioare și îi mulează după picioarele copiilor. Din moment ce astfel nu alunecă și nu se mișcă precum niște șosete sau niște mocasini fără elastic, mersul în acești mocasini prin casă e mult mai sigur. Simțindu-se mai sigur pe fiecare pas, copilul va fi mai încrezător în mersul lui.

Pielea moale ajută copilul să se târască încă dinainte să învețe să se ridice în picioare, în timp ce-i păstrează picioarele calde în ciorapul tricotat.

Mocasinii sunt foarte confortabili!


Compoziție:

• talpa e din piele
• ciorapul tricotat este 97% bumbac, 3% lycra


Tabel de mărimi:
(se recomandă aproximativ 1 cm în plus)

     16/17 - 11,00 cm
     18/19 - 12,00 cm
     20/21 - 13,00 cm
     22/23 - 14,50 cm
     24/25 - 16,25 cm
     26/27 - 18,00 cm

Ideal pentru bebeluși și copii este să umble desculți, pentru formarea optimă a mersului și pentru dezvoltarea optimă a scheletului piciorului. Dar acest lucru nu este mereu posibil din cauza terenului alunecos, accidentat, murdar, cald sau rece. Aici intră în scenă papuceii de piele cu talpă moale sau mocasinii cu talpă moale din piele, care imită mersul desculț și protejează micile piciorușe.

Papuceii sau mocasinii cu talpă moale, flexibilă, de piele, sunt cei mai buni pentru învățarea mersului (dacă mersul desculț nu e o opțiune posibilă). Încălţămintea cu talpă rigidă deformează mersul şi predispune la platfus pentru că nu se folosesc muşchii tălpii, după cum afirmă și specialistul Dr. Jianu. Puteți citi tot de la dânsul alte sfaturi pe această temă aici. S-a demonstrat că încălţămintea cu glezna susţinută face mai mult rău decât bine, cum se credea pe vremuri. Când se renunţă la încălţămintea fixă pe gleznă se constată că muşchii încheieturii nu s-au dezvoltat şi astfel copilul e predispus la luxaţii şi fracturi, nu reuşeşte să-şi ţină echilibrul fără acea “proteză” pe gleznă. La urma urmei era chiar lipsit de logică ce promovau pediatrii pe vremuri, anume că mersul copilului se formează sănătos doar cu încălţăminte specială rigidă, pe gleznă. Să nu uităm cum au învăţat să umble toţi oamenii sănătoşi de mii de ani încoace: desculţi! Şi să ne gândim care au fost generaţiile cu cele mai mari probleme la picioare! Copilul învaţă să îşi ţină echilibrul cu ajutorul degetelor de la picioare. Astfel, pe suprafeţele unde nu puteţi să vă lasaţi copilul desculţ, este indicată încălţămintea care să îi permită să “simtă” terenul cu ajutorul degetelor, talpa să fie subţire şi moale, şi papuceii să fie largi şi confortabili la degete.


Caracteristici:

  • Sunt confecționați din piele moale și ciorap tricotat.
  • Elastic în jurul gleznei pentru a nu cădea de pe picior, la mărimile mai mici care învață mersul.
  • Au talpă anti-alunecare din piele întoarsă.
  • Papuceii și mocasinii din piele moale sunt cea mai sănătoasă încălțăminte din primii ani de viață. Materialele naturale lasă pielea să respire și nu permit formarea ciupercilor sau a afecțiunilor dermatologice. Forma și moliciunea lasă copilul să simtă solul și astfel imită mersul desculț. 
  • Sunt confortabilii!

 


Fabricați în Danemarca.

Produse asemănătoare

Our Related Products

Etichete: Celavi, mocasini, tricotati, piele, talpa moale, celavi, primii pasi, gradinita, casa, mers, sanatos, gri