Sale Jachetă pentru zăpadă (impermeabilă căptușită) Minymo vișinie

Jachetă pentru zăpadă (impermeabilă căptușită) Minymo vișinie


 • 227.00RON 319.00RON
 • Disponibilitate:În stoc
 • Marcă: Minymo
 • Codul produsului: 160290 - 5775 Vivacious

Opțiuni disponibile

Cantitate


E iarnă, e frig, dar copilul tău tot vrea să se joace afară în zăpadă? Jacheta Minymo nu lasă nici frigul, nici umezeala să strice o zi perfectă de joacă!

Hainele impermeabile Minymo sunt produse în Danemarca, din cele mai bune materiale, pentru a asigura confort copilului tău indiferent de vremea de afară, protejându-l împotriva frigului, umezelii şi a vântului.

Alte detalii:

 • Materialul din care sunt confecţionate este foarte moale, nu este rigid şi asigură copilului toată libertatea de mişcare de care are nevoie
 • Materialul e impermeabil - rezistenţa la apă este de 8.000 mm/H2O. (Jacheta are o presiune măsurată a coloanei de apă de 8000 mm.)
 • Respirabilitatea de 8000 g / m2 / 24h, care împreună cu cusăturile lipite face ca jacheta să lase pielea să respire, chiar dacă reține în exterior vântul și apa! Aceasta înseamnă că cel mic nu va transpira în această jachetă, deci nu va risca să se îmbolnăvească. 
 • Materialul este rezistent la vânt!
 • Cusăturile sunt lipite pentru a nu lăsa apa să intre
 • Are benzi reflectorizante în partea de sus față, de-a lungul tuturor fermoarelor, pe brațul stâng, pe spate și pe spatele ambelor brațe, pentru ca cei mici să fie văzuți și seara, și pe timp de ceață
 • Jacheta are o căptușeală izolatoare interioară din LÂNĂ care izolează până la -30 de grade.
 • Are o căptușeală elastică interioară, o curea elastică anti-alunecare, talie reglabilă
 • Mânecile se închid cu velcro.
 • Pe lângă acestea, are și un capișon detașabil, buzunare frontale de buzunar, fermoar YKK de calitate.


Compoziţie: 100% nailon

De ce vrem îmbrăcăminte bună pentru orice tip de vreme?

Pentru că vrem să ieșim afară și când plouă, ninge sau e frig. Pentru că vrem să nu se ude copiii când se joacă afară sau când merg la școală și la grădiniță. Pentru că vrem să îi lăsăm să sară în bălți, pe pistele pline de zăpadă și să se joace în ploaie sau lapoviță. Lor le place să se joace în ploaie, în bălți, în noroi, în zăpadă. Știm că e sănătos pentru ei să experimenteze astfel, așa că vrem să ne înfrânăm orice reminescențe ale copilăriei noastre, care ne determină să le spunem să nu stea afară când nu e vreme ”frumoasă”.

Un studiu din 2015 a demonstrat că atunci când copiii petrec mai mult timp în natură, învață mai bine, mai mult, mai repede. Dar sunt multe alte motive pentru care grădinițele ”de pădure” produc în ultimii ani cei mai bine dezvoltați copii, și fizic, și emoțional, și social, și ca nivel de inteligență.

Noroiul le întărește copiilor sistemul imunitar. Mai mult, joaca în noroi e anti-depresivă în sine, iar ca să atingă noroiul trebuie să ajungă la el, și deci să fie încălțați corespunzător.

Copiii care își petrec mai mult timp afară, indiferent de vreme, sunt mai calmi, mai fericiți, mai sănătoși, au un risc mai scăzut să devină obezi, sunt mai creativi, au o vedere mai bună și învață mai bine la școală.
Vă prezentăm două fotografii publice de la Cedarsong Nature School, preluate de aici, pentru a exemplifica, poate mai mult decât o imagine cu un copil care sare fericit într-o baltă, cât de utile sunt niște cizme de ploaie pentru dezvoltarea copiilor noștri și pentru a nu înfrâna cumva curiozitatea lor nativă:


Despre Minymo

Minymo este proiectat și dezvoltat ca brand scandinav, renumit internațional. Imprimeurile colorate și un design unic formează un set de îmbrăcăminte funcțională pentru toți copiii care au o viață activă și distractivă. Minymo produce haine de calitate pentru copii fericiți și activi - la prețuri rezonabile în toate privințele. 

Etichete: Jachetă, jachetă, Jacheta, jacheta, geacă, Geacă, geaca, Geaca, de, De, pentru, Pentru, impermeabilă, impermeabila, Impermeabilă, Impermeabila, căptușită, Căptușită, captusita, Captusita, zăpadă, Zăpadă, zapada, Zapada, copii, Minymo, minymo, minimo, mynimo, Brands4Kids, bradns4kids, celavi, Celavi, CeLaVi, CELAVI, imbracaminte, non-toxica, visiniu, roșu, rosu, roșie, rosie, roșii, rosii, săniuș, sanius, Ski, ski, Schi, schi, iarnă, iarna, Iarnă, Iarna, călduroasă, calduroasa, vivacious, haină, Haină, haina, Haina